Arvoanalyysin tulokset

Arvoympyräsi ole hyvä

Käsillä oleva arvoympyräsi kertoo eri arvojen merkityksen sinulle työssäsi. Ympyrässä on nostettuna esille kolme suurinta latausta (numeerista arvoa) saanutta arvoa. Joskus käy niin, että kaksi arvoa ovat saaneet lähes saman tuloksen esim. 6,42 ja 6,44. Nämä molemmat tulokset näkyvät arvoympyrällä lukemana 6,4. Ohjelma ottaa näistä kahdesta suuremman arvon huomioon testituloksen raportissa.

Katso, millä puolen arvoympyrää arvosi sijaitsevat. Ympyrän vasemmalla puolella sijaitsevat arvot ovat muutosta arvostavien arvoja. Ympyrän oikealla puolella ovat vastaavasti pysyvyyttä arvostavien arvot. Ympyrän alaosassa olevat arvot ovat omaa toimintaa korostavien arvoja ja ympyrän yläosassa olevat arvot ovat toisten huomiointia arvostavien arvoja. Jos osa arvoistasi sijaitsee vastakkaisella puolella arvokehää, on sinulla toiminnassasi arvojännitteitä. Tämä tarkoittaa sitä, että joudut tavallista enemmän pohtimaan, minkä arvojen mukaisesti suuntaat omaa toimintaasi.

Voit lukea lisää arvoympyrän tulkinnasta ja testituloksen hyödyntämisestä PDF- tiedostosta, joka on lähetetty antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit myös ladata tiedoston tästä.

[tacit_pdfdownload]
[tacit_arvoympyra]

 Miten hyödynnän arvotestin tuloksia?

  • Ota Työelämän arvotestin tulokset mukaan kehityskeskusteluun esimiehesi kanssa. Tulosten läpikäyminen yhdessä auttaa sekä sinua että esimiestäsi työsi kehittämisessä.
  • Pohdi Työelämän arvotestin tuloksia suhteessa omaan tiimiisi ja rooliisi siinä. Tulokset auttavat sinua ymmärtämään paremmin tiimisi toimintaa ja siihen mahdollisesti liittyviä haasteita.
  • Voit myös pohtia, mahdollistavatko työtehtäväsi sinulle tärkeiden arvojen toteutumisen. Jos näin ei ole, selvittele mahdollisuuksiasi kehittää työtäsi enemmän arvojesi mukaiseksi.

Lue seuraavaksi, mitä arvostamasi Työelämän arvot kertovat sinusta.

Arvot

[tacit_testarvot]